Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO Yönetimi, Sanayici ve İş Adamlarını Ziyaret Etti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Sanayici ve İş Adamlarını iş yerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

İTSO Yönetimi, Sanayici ve İş Adamlarını Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Sanayici ve İş Adamlarını iş yerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. 
Dörtyol ve Payas ilçelerinde faaliyet gösteren Sanayici ve İş Adamlarını iş yerlerinde ziyaret eden İTSO Yönetiminin sıcak ilgisi memnunlukla karşıladı.

Payas’da Sanayici ve İşadamı Adil Koç’u ziyaret eden İTSO Yönetimi, Çelik sektörü ile ilgili  Koç’tan bilgiler aldılar. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İşadamı Adil Koç; Sanayiciler olarak, gelecekten umutlu olduklarını belirterek, Çelik sektörünün bölge ve ülke ekonomisi için önemli olduğuna vurgu yaptı. Dörtyol’da faaliyet gösteren MAB Makine Sanayi sahibi aynı zamanda İTSO yönetim kurulu üyesi olan Mehmet Ali Bulut’u da ziyaret eden İTSO yönetimi, ardından Payas merkezde bulunan Belli Otomotiv işletmecisi İTSO Yönetim kurulu üyesi olan Okan Belli’yi de iş yerlerinde ziyaret ettiler. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede ise; ”Sanayici ve iş adamlarımızı ve Odamız üyelerini zaman zaman iş yerlerinde ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyoruz ve bu sorunları en yetkili birimlere iletiyoruz. Bölgemiz ekonomisinin adeta lokomotifi olan Demir-Çelik Sektöründe faaliyet gösteren işletmelerimizi de yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaret ediyoruz. Bölgemizde üreten, istihdama katkı sağlayan iş yerlerimizin artmasını da temenni ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz Odamızın Akreditasyonu için de önemli” şeklinde ifadelere yer verdi.

Ziyaretlerde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Gassan Kuran, M.Ali Bulut, Okan Belli ve Mehmet Ünüvar da hazır bulundular.  
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar