Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Sayfası Bu Kez de Halkın Nabzını Tuttu…

İskenderun’un sosyal medya üzerinde bulunan https://www.facebook.com/iskenderunilcesi/ sayfası bu kez de halkın referandum nabzını yokladı.

İskenderun Sayfası Bu Kez de Halkın Nabzını Tuttu…Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun halkının referandumda ki düşüncelerini soran İskenderun sayfası yöneticisi ve Fotoğraf sanatçısı İlker Özgüven ve Halit Demir, halka mikrofon uzatarak neden “Evet” ve neden “Hayır” dediklerini öğrenmeye çalıştı. Referandumda ki “Evet ve Hayır”cıların karşı karşıya geldiği anlarda yine birlik ve beraberlik vardı.  
Referandumda “Evet” verecek olanların neden “Evet” dediğini açıklarken, Ülkenin daha da büyüdüğünü  ve halihazırda ki sistemin artık ülkeyi kaldırmadığını tam bir demokrasi gelmesini savunanlar ve memleketin kalkınması için sonuna kadar “Evet” diyeceklerini savundular. 
“Hayır” diyeceklerin ise “Atatürk için hayır, Tek adam rejimi istemiyoruz, Diktatörlük için hayır ve hayırda hayır var olduğu için referandumda ki oylarının bu yönde olacaklarını belirttiler. 
Kararsız olanların ise maddelerin tam açıklanmadığını ve halk için bu sistemin ne gibi faydası olduğunu bilmediklerini söylediler. 
İskenderun sayfasının yaptığı  İskenderun’da Referandumda ne çıkar sorusunda, İskenderun Halkının %40 Evet, %35 Hayır ve %25 kararsız olduğu gözlemlendi. Bu durumda kararsız olanların sonucu belirleyecekleri bir referandum olacağı dikkatlerden kaçmadı. 
İskenderun Sayfası Bu Kez de Halkın Nabzını Tuttu… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar