Skip Navigation Links

Antakya’da Emre Aydın Rüzgarı Esecek..

Alternatif rock’ın başarılı ismi Emre Aydın Antakya’da muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.

Antakya’da Emre Aydın Rüzgarı Esecek..

Gündem   A+a-

 
Alternatif rock’ın başarılı ismi Emre Aydın Antakya’da muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.
 
Pop, rock ve alternatif rock tarzında çıkardığı albümlerle geniş bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı, besteci ve söz yazarı Emre Aydın 25 Mart Cumartesi akşamı Antakya Asia Bar Sahnesinde hayranlarıyla bir araya gelecek.
 
Türkiye’nin her köşesinde ses sanatçılarını sevenleriyle buluşturan Maça Organizasyon, kısa süre önce çıkardığı son Sıngel’ı “Sen Beni Unutamazsın” ile büyük bir başarı yakalan ve geçmişten günümüze hit olmuş şarkılarının da içinde bulunduğu özel bir repertuarla sahneye çıkacak olan Emre Aydın’ı yine, yeniden Hataylı sevenleriyle buluşturacak.
 
Hatay’daki Mobilya ve Dekorasyon sektörüne büyük bir yatırım ile giriş yaparak sektörde kısa sürede ivme kazanan Turhan Home Center’ın sponsorluğundaki konser için geri sayım başladı.
 
Daha önceleri bir çok ünlü ses sanatçılarını sahnesinde ağırlayan Antakya Asia Cafe Bar’da 25 Mart Cumartesi Akşamı gerçekleşen olan konserin kapı açılış saati 21.00’da. Konserin biletlerini Bilet’ix’ten temin edebileceğiniz gibi Arsuz’da Pizza Dilara, İskenderun’da 326 Sokak Cafe ve Antakya’da Antakya Saray Saatçilik’ten temin edebileceksiniz. Bizden size öneri, konser öncesi rezervasyon ve bilgi için 0 (507) 355 78 78’i arayın.    
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet