Skip Navigation Links

HBB’nin Kick Boks Takımı’ndan Büyük Başarı

Antalya ilinde düzenlenen Kick Boks Okullar arası Türkiye Birinciliği Şampiyonası Gençler Point Fighting ve Müzikli form müsabakalarına katılan

HBB’nin Kick Boks Takımı’ndan Büyük Başarı

Gündem   A+a-

 
Antalya ilinde düzenlenen Kick Boks Okullar arası Türkiye Birinciliği Şampiyonası Gençler Point Fighting ve Müzikli form müsabakalarına katılan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı şampiyonaya damga vurdu.
 
Geleceğimizin mimarı olan gençleri ve çocukları spora teşvik ederek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak adına bir çok sportif faaliyetlerle projelere imza atan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın çabası Hatay’a başarı olarak dönüyor.
,
HATAY’A 2 GÜMÜŞ 2 BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜLER
 
Şampiyona kapsamında Point Fighting müsabakalarında 84 Kg Genç Erkekler müsabakasında Mehmet Güler Türkiye üçüncüsü,Hard Stil Genç Erkekler dalında Furkan Çenteli Türkiye ikincisi, Yakup Kurtulmuş Türkiye Üçüncüsü olurken, Hard Stil Genç Bayanlar dalında Melek Akın Türkiye ikincisi olma başarısını göstererek Hatay’a madalyalarla dönmenin haklı gururunu yaşadılar.
 
AKMAN:BAŞARIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTARAK DEVAM ETMEKTEDİR
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı Antrenörü Murat Akman, “ Takım olarak 2017 yılında girdiğimiz müsabakalardan her zaman hem kulübümüzü, hem ilimizi en şekilde temsil etme başarısını göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Sporcularımızı bu üstün başarılarından dolayı canı gönülden kutluyorum. Önümüzdeki günlerde Niğde ve Bolu illerinde yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonalarına daha iyi hazırlanarak başarılarımızı daha arttırma gayreti ve çalışması içerisindeyiz. Bu başarıları elde etmemizde büyük desteği olan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanımız Serdar Güven’e ve ekibine teşekkür ediyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı olarak önümüzdeki günlerde Antalya İlinde yapılacak olan Ulusal ve Uluslararası müsabakalara da katılarak başarımızı daha taçlandırmayı hedefliyoruz. Katıldığımız turnuva,şampiyona ve özel müsabakalarda başarımız her geçen gün daha da artarak devam etmektedir” açıklamasında bulundu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet