Skip Navigation Links

Hatay'da Sağlığın Üst Kademesi Recep Akdağ İle Buluştu

HATAY’da sağlığın üst kademesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde

Hatay'da Sağlığın Üst Kademesi Recep Akdağ İle Buluştu

Gündem   A+a-

 
HATAY’da sağlığın üst kademesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep AKDAĞ ile buluştu.  
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilin sağlık yöneticilerini ve hekimleri ağırladı. Hatay’dan programa İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu TİRYAKİ, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Sebahattin YILMAZ, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Bayram KERKEZ, hekimler Dr.Harun KILIÇKIRAN, Uzm.Dr. Selin TERTEMİZ ve Dr.Aysel EMİRLEROĞLU katıldı.
Sağlık yöneticileri ve hekimler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerinin ardından, Sağlık Bakanlığı’nın 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerine katılmak üzere bakanlık konferans salonunda tertip edilen yılın hekimleri ödül törenine katıldılar. 
 
Törende; İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr.Harun KILIÇKIRAN, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinden Uzm.Dr.Selin TERTEMİZ ve Halk Sağlığı Müdürlüğünden de Dr.Aysel EMİRLEROĞLU Yılın doktoru unvanlarını alarak ödülleri Sağlık Bakanı Prof.Dr. Recep AKDAĞ tarafından verildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet