Skip Navigation Links

Kutlamalar İptal!

İskenderun Kaymakamlığı Basın Bürosu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan imzalı yazılı bir açıklama yayınlayarak Van'da meydana gelen deprem felaketinden s

Kültür Sanat   A+a-

 

Kutlamalar İptal
 
İskenderun Kaymakamlığı Basın Bürosu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan imzalı yazılı bir açıklama yayınlayarak Van’da meydana gelen deprem felaketinden sonra 29 Ekim kutlama törenlerinin iptal edildiğini duyurdu.
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili genelgesi aşağıdaki açıklamada şu şekiled yer almaktadır:
“23 Ekim 2011 tarihinde Van ili ve çevresinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul törenleri şeklinde icra edilmesi; tören geçişi, resepsiyon gibi diğer kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür. Bilgi ve gereğini rica ederim.
Recep Tayyip ERDOĞAN
Başbakan
Buna göre 28/10/2011 günü saat 13.00’da yapılacak olan Çelenk Sunma Töreni ile 29/10/2011 günü saat 09.30’da Kaymakamlıkta yapılacak tebrikat töreni dışındaki tüm etkinlikler iptal edilmiştir.



 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet