Skip Navigation Links

Çıraklıktan Ustalığa Giden Yolda Örnek İki Genç!

Sinan Akgündüz ve Selahattin Esen kentteki birçok gazetenin basımı işini layıkıyla yerine getiriyor.

Çıraklıktan Ustalığa Giden Yolda Örnek İki Genç!Web
TV

Medya   A+a-

 İskenderun’da basın sektöründe gazete dağıtıcılığı ve ardından birçok gazete de muhabirlik yapan sektörün sevilen emektar simaları Sinan Akgündüz ve Selahattin Esen kentteki birçok gazetenin basımı işini layıkıyla yerine getiriyor.
 
Ulaş Matbaası basım evinde özveriyle çalışan, Sinan Akgündüz ve Selahattin Esen yıllardır çocuk yaşta çırak olarak başladıkları basın sektöründe can başla çalışmalarına devam ediyorlar. Basın sektörünün sevilen simalarının gazetelerdeki haberlerin toparlanıp okurlara sunum kısmında, gazete basımında en ince ayrıntıya kadar özveriyle yıllardır emek vermeleri nedeniyle birçok gazete sahibinin ve basın camiasının güvenini kazanmış durumdalar.
 
ostlukları yıllardır baki olan Sinan Akgündüz ve Selahattin Esen yaptıkları açıklamada “Çocukluktan bu yana birlikte çırak olarak başladığımız basın sektöründe çalışmaktan dolayı mutluyuz. Bu sektörde hizmet etmenin ayrı bir hazzını duyuyoruz. Beraber çırak olduk, beraber usta olduk ve bizler bu meslekte beraber büyüdük. Ve şuanda yine birlikteyiz. İşimizi seviyoruz” şeklinde konuştular.
Basın camiasının emekçileri, sektörde güvenilir birer usta olarak yazılı basının mutfağı dediğimiz yerde özverili çalışmalarına istikrarla devam ediyorlar. Sinan Akgündüz ve Selahattin Esen ustalar, yıllardır süren arkadaşlık ve dostluk ilişkileriyle de diğer gençlere örnek teşkil ediyorlar. Bizler de bu sevilen, çalışkan emekçi kardeşlerimize basın camiamız adına başarılar diliyoruz. 
 
 
Çıraklıktan Ustalığa Giden Yolda Örnek İki Genç! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet