Skip Navigation Links

Hatay’ın Melekleri Evinde Galibiyet Arıyor

2015-2016 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ni 2’inci sırada tamamlayıp üstün bir başarıya imza atarak Euroleague’de mücadele etmeye hak kazanan

Hatay’ın Melekleri Evinde Galibiyet Arıyor

Gündem   A+a-

 
2015-2016 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ni 2’inci sırada tamamlayıp üstün bir başarıya imza atarak Euroleague’de mücadele etmeye hak kazanan HBB Kadınlar Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonluğu için oynayacağı Eurocup Yarı Final Play-Off müsabakalarının ilk sınavını Bellona AGÜ karşısında verecek.
 
Çeyrek final maçlarında Polonya temsilcisi Wisla Can-Pack takımını deplasmanda 69-57, kendi evinde 77-76’lık skorlarla yenerek Avrupa’nın en büyük 2’inci kupa mücadelesinde yarı finale çıkmaya hak kazanan Hatay’ın melekleri kendi evinde galibiyet arayacak.
 
ZORLU MÜCADELE 21MART SALI GÜNÜ ANTAKYA KAPALI SPOR SALONU’NDA
 
Oynanacak olan 3 maçtan 2 maçın kazananının finale yükseleceği, Galatasaray, Bellona AGÜ ve Yakın Doğu Üniversitesi gibigüçlü takımların yer aldığı Eurocup Yarı Final Play-Off müsabakalarında Hatay temsilcisi,serinin ilk mücadelesine 21 Mart Salı günü saat 18.00’da Antakya Kapalı Spor Salonu’nda çıkacak. Hatay’ın melekleri oynayacağı bu zorlu mücadelede taraftarının desteğini de yanında görmek istiyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet