Skip Navigation Links

Başkan Savaş, MIPIM’deki Ödül Törenine Katıldı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş dünyanın en büyük Gayrimenkul Yatırım ve Emlak Fuarı olarak kabul edilen MIPIM’de

Başkan Savaş, MIPIM’deki Ödül Törenine Katıldı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş dünyanın en büyük Gayrimenkul Yatırım ve Emlak Fuarı olarak kabul edilen MIPIM’de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Uluslararası Tasarım Parkı Yarışması ödül törenine katıldı.
 
Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM 2017’de gerçekleştirilen ödül törenine Başkan Savaş’ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ticaret Odası Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanları ve çok sayıda ziyaretçi katılım gösterdi.
 
BAŞKAN SAVAŞ, BELEDİYELERİN PROJELERİNİ YERİNDE İNCELEDİ
 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin MIPIM’de sergilenen projelerinin maketlerini inceleyerek Başkan Uğur’dan Büyükşehir çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Savaş, projelerin Balıkesir’e ve Türkiye’ye değer katacağını dile getirerek teşekkür etti.
 
Fuarın ikinci gününde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin standlarını ziyaret eden Başkan Savaş, sergilenen projelerini de yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
MIPIM’DE TÜRK BAYRAĞI İLE HATIRA FOTOĞRAFI
 
Ayrıca fuardaki stand ziyaretlerinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ticaret Odası Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanları ve ziyaretçiler ile bir araya gelen Başkan Savaş, Türk Bayrağı önünde hatıra fotoğrafı çekildi. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet