Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Culha, Sahanın Her Aşamasında Var

Sporseverlerin heyecanla bitmesini beklediği Karaağaç Spor Tesisleri şu anki görüntüsüyle bile dikkat çekmeye başladı

Başkan Culha, Sahanın Her Aşamasında Var

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, çim saha altı taban tesviyesi ve çevre tel örgü direklerinin montaj çalışması devam eden Karaağaç Spor Tesislerini inceleyerek, yüklenici firmadan son durum hakkında bilgi aldı. Yaklaşık 10 gün daha sürecek olan saha altı taban tesviye çalışmalarının ardından, bir ay sürecek olan çim saha döşeme çalışmalarının başlayacağını dile getiren yetkililer, amatör maçlara ev sahipliği yapan önemli bir sahayı modernleştiren ve her aşamasını titizlikle takip eden Başkan Nazım Culha’ya hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.
 
Tel örgülerle çevrelenen sahada,  tribünün yanı sıra FİFA standartlarına göre soyunma odaları, makine odası, engelli tuvaletleri, büfe, kafeterya, duşluklar, sağlık odası, mescit, hakem odası, tesis amiri odası yapılacağı alanları tek tek inceleyen Başkan Culha, Arsuzlu klasman hakemlerinin kendisine ilettiği tartan pist talebini de değerlendirerek, projede revizyon yapılabilmesi için inceleme yapılmasını istedi.
 
Hakemlerin Hatay'da antrenman yapacak pist bulamadıkları için Mersin'e gitmek zorunda kaldıklarına vurgu yapan Başkan Nazım Culha, bölgede ilk olması ve spora katkı sunması açısından tartan pist talebine sıcak baktığını dile getirdi.
 
Modern hale getirilecek olan tesisin adeta spor kompleksi olacağını dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, saha tamamlandığında sporcuların geleceğine ciddi anlamda katkı sunacağını ve Türk Futboluna daha bir çok Arsuzlu yetenekli sporcu kazandıracaklarını dile getirdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar