Skip Navigation Links

AVM'de 3 Boyutlu Sinema Keyfi

Prime Mall İskenderun Alış Veriş Merkezi'nin son katında sinemaseverler için her türlü konforun düşünüldüğü 8 ayrı salon hizmete girdi

Kültür Sanat   A+a-

343798018515623593.jpg" />

Prime Mall İskenderun Alış Veriş Merkezi’nin son katında sinemaseverler için her türlü konforun düşünüldüğü 8 ayrı salon hizmete girdi
3 BOYUTLU SALON
Toplam 8 sinema salonu üstyün ses ve görüntü kalitesinin yanında özel yapım koltuklar ev konforunu aratmayan bir dekorasyon ile sinema keyfini İskenderunlular’a sunuyor. Salonun birinde 3 boyutlu sinema gösterimi de yeralacak.
Cadde Gazetesi’ne salonları gezdiren Prestij Sinemaları Yetkililerinden Utku Avcı, “Prime Mall alış veriş dünyasında kendini kanıtlamış bir marka. Biz de bu kentte olmaktan mutluyuz. Nitekim gösterilen ilgi bizi sevindirdi. Türkiye genelinde Prestij Sinemaları’nın 7 ayrı ilde şubesi bulunuyor. İskenderun 8. mekanımız oldu. Antakya Prime Mall açıldıktan sonra şube sayımızı 9’a çıkaracağız.
Buraya gelmeden önce fiziki araştırma yaptık. İnsanların kaliteli sinema keyfi yaşamak için 200 km yol gittiklerini öğrendik. Şimdi burada vereceğimiz kaliteli sinema seyrinin kısa sürede yoğun ilgiye dönüşmesini bekliyoruz.” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet