Skip Navigation Links

İskenderun'da TRT Sanatçısı Alp Arslan rüzgârı esti

İskenderun Belediyesi Musiki Derneği tarafından, İş adamı Erol Aygen'in sponsorluğunda düzenlenen Türk Sanat Müziği Konserine TRT sanatçısı Alp Arslan

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun’da TRT Sanatçısı Alp Arslan rüzgârı esti
 
İskenderun Belediyesi Musiki Derneği tarafından, İş adamı Erol Aygen’in sponsorluğunda düzenlenen Türk Sanat Müziği Konserine TRT sanatçısı Alp Arslan konuk oldu. Konser salonunu tamamen dolduran müzikseverler adeta müziğe doydular. 
MKÜ Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı Salonu’nda düzenlenen konsere Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, bazı belediye meclis üyeleri ile işadamları ve çok sayıda müziksever katıldı. 
Oldukça yoğun ilgi gören konser öncesi açılış konuşması yapan İskenderun Belediyesi Musiki Derneği Başkanı Ahmet Öz, “ yeni sezonda Türk Halk Müziği bölümümüzün sıra gecesi ve kına gecesi olmak üzere iki bölüm halinde hazırladığı bir program var. Yine ileriki bir tarihte çocuk koromuzun hazırladığı program olacak ve böylece programlarımız sürecek. Sayın valimiz başta olmak üzere, kaymakamımız belediye başkanımız ve değerli iş adamlarımıza, derneğimize verdikleri destek ve katkılar için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 
Kuliste ziyaret ettiğimiz TRT sanatçısı Alp Alpsan samimi ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti, İskenderun’a ilk kez geldiğini ve İskenderun’u çok sevdiğini ifade etti. En fazla yemekleri beğendiğini söyleyen Alp Aslan ilk fırsat bulduğunda tekrar İskenderun’a geleceğini belirtti. 
İki bölümden oluşan programın birinci bölümünde Şef Murat Bulut’un eşliğinde İskenderun Belediyesi Musiki Derneği Türk Sanat Müziği korosu, 15 şarkı seslendirdi. Programın ikinci kısmında Alp Arslan, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle dinleyenlerin gönlünü bir kez daha fethetti.
 

 
 

Alp Arslan Konser ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet