Skip Navigation Links

Kooperatifler Sorunlarına Çözüm İstiyorlar!

Kooperatif Başkanları daha iyi bir ulaşım sağlanması için HBB’den sorunlarına acil çözüm beklediklerini söylediler.

Kooperatifler Sorunlarına Çözüm İstiyorlar!Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin AVM ve İSTE önüne yapılan alt geçit ve üst geçidin yapımında hiçbir kurum ya da kuruluşun önerisinin alınmadığını belirten Harbiş, Karaağaç, Gözcüler ve Şekere Kooperatif başkan ve başkan yardımcıları sağlıklı, daha iyi bir ulaşım sağlanması için HBB’den sorunlarına acil çözüm beklediklerini söylediler.
 
Beldelerle birlikte ortak sorunlarının olduğunu söyleyen Harbiş Kooperatif Başkanı Hüseyin Bülbül, “Yolcu indirme bindirmeden öte, AVM’ye giden insanların can güvenliği yok. Hatay Büyükşehir Belediyesi AVM ve üniversite önüne üst geçit yaptığı zaman hiçbir kurum yâda kuruluşun önerisini almadı. Biz minibüsçüler olarak menfaatlerimizden öte halkımıza daha sağlıklı daha iyi bir ulaşım sağlamanın gayreti içerisindeyiz. Baştan aşağı yapılan bu üst geçti yanlışlarla dolu. Bir kere yolcu indirme bindirme yerlerimiz birbirine uzak. Postaneden üst geçite kadar bir tane yaya yolu yok. Bizim isteğimiz Hatay Büyükşehir Belediyesinden bu sorunlara acil çözüm bekliyoruz.” dedi.
Karaağaç Kooperatifi olarak yolcularla sorun yaşadıklarını ifade eden Karaağaç Kooperatif Başkanı Numan Güler, “Durakların yetersizliğinden gelirken adliye karşısında yolun bir şeridini kapatarak cezaya maruz kalıyor ve yolcularımızı öyle alabiliyoruz. Devlet hastanesine giden yolcularımızı da AVM’nin ilerisinde bırakmak zorunda kalıyoruz ve yolcularla sorun yaşıyoruz. Bizim ricamız adliye karşısına bir durak yapılmasıdır. Sorunların bu şekilde çözüleceğine eminiz.” dedi.
 
Durak sıkıntıları ve yaya geçidi sıkıntıları olduğunu söyleyen Şekere Kooperatif Başkanı İbrahim Karapınar, “AVM önünde durak olmaması bize ayrı bir sıkıntı yaratıyor. AVM önünde yolcu almamız mobeseye yakalanmamıza neden olmakta. Her arkadaşımıza bir ayda 6-7 ceza gelmekte. Bu durum çok sıkıntı yaratmakta.” diyerek sıkıntılarını dile getirerek çözüm istediler.
Kooperatifler Sorunlarına Çözüm İstiyorlar! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet