Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ünlü Modacı “Hüseyin Küçük “ Defilesine Büyük İlgi

Türkiye'nin en önemli modacılarından biri olan Hüseyin Küçük Samandağ Belediyesi’nin davetlisi olarak geldiği Samandağ’da

Ünlü Modacı “Hüseyin Küçük “ Defilesine  Büyük İlgi

Gündem   A+a-

 
Türkiye'nin en önemli modacılarından biri olan Hüseyin Küçük Samandağ Belediyesi’nin davetlisi olarak geldiği Samandağ’da   yerel ipek kumaşlardan tasarladığı ürünleri bir defile ile tanıttı. Samandağ 1.Ulusal İpek Baharı (Hariri edar) kapsamında yapılan defilede  Samandağ İpeğinden yapılan kumaşlardan  dikilen  Modacı Hüseyin Küçük’ün özel tasarımları sergilendi. İlgiyle izlenen defilenin sonunda modacı Hüseyin Küçük defilede yer alan  mankenlerle beraber  podyuma çıktı. Beğeni toplayarak  büyük  alkış alan modacı Küçük’e Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir  tarafından Plaket takdim edildi.

Modacı Hüseyin Küçük defilenin sonunda yaptığı konuşmada:”Bana Antakya’yı sevdirdiği için Mehmet Güzelmenasur’a çok teşekkür ediyorum. Samandağ Belediyesi İpek köyüne gittim.El emeği göz nuru ürünleri güzel dokuyorlar. Küresel dünyada bu ürünleri artı değer çevirmek gerekmektedir. Samandağ ipeğinin markalaşması için ben buraya geldim.Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e,Kadın dayanışma derneği başkanı Hülya Nehir’e çok teşekkür ederim. Samandağ insanına teşekkür etmek istiyorum.İyi varsınız.”ifadelerine yer verdi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş