Skip Navigation Links

'Önemli noksanlıklar giderilebilir'

İskenderun Kaymakamlığı tarafından, İskenderun Belediyesi Meclis Salonu'nda 'Adrese Dayalı Nüfus Tespit Sistemi, Kayıt Dışı İstihdama Yönelik Uygulama

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Kaymakamlığı tarafından, İskenderun Belediyesi Meclis Salonu’nda “Adrese Dayalı Nüfus Tespit Sistemi, Kayıt Dışı İstihdama Yönelik Uygulamalar ve Nakdi Yardım Hizmetleri” konulu toplantı gerçekleştirildi.

İskenderun Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Nüfus İl Müdürü Bilal Öztürk, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Zülfü Cankurt, Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürü Ökkeş Kulakoğlu, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Kadir Başar, diğer ilgililer, köy ve mahalle muhtarları katıldılar.
Toplantının açılış konuşmasını Kaymakam Cemil Aksak yaptı. Adrese Dayalı Nüfus Tespit Sistemi toplantısında Kaymakam Aksak; “Siz muhtarlarımızı ve diğer ilgilileri bir araya toplayarak devlet olarak yaşadığımız bazı sıkıntıları sizlerle paylaşmak ve sizin uygulamadaki bazı sıkıntılarınızı dinlemek ve sizleri bilgilendirmek adına buradayız. Bu toplantı sonrası önemli eksikliklerin giderileceğini düşünüyorum. Toplantı hayırlı olsun. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
İskenderun Kaymakamı Aksak sonrası toplantının dört konuşmacısından biri olan Nüfus İl Müdürü Öztürk, köy ve mahalle muhtarlarıyla belediyelerden olan beklentilerini ifade etti. Slayt destekli sunum sonrası muhtarların il müdürüne yönelik soruları oldu. Toplantı daha sonra Müdür Cankurt, Müdür Kulakoğlu ve Müdür Başar’ın konuşmalarıyla devam etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet