Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay'ın Melekleri Yarı Finale Adını Yazdırdı

Hem Türkiye hem Avrupa’da yoluna emin adımlarla ilerleyen Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı

Hatay'ın Melekleri Yarı Finale Adını Yazdırdı

Gündem   A+a-

 
Hem Türkiye hem Avrupa’da yoluna emin adımlarla ilerleyen Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Eurocup Women’s Çeyrek Final rövanş müsabakası için Antakya Kapalı Spor Salonu'nda Wısla Can-Pack Takımı ile karşı karşıya geldi.

Çeyrek Final maçına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve eşi Prof.Dr.Nazan Savaş, HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Sait Günal, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Mustafa Dönmez, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve Hataylı sporseverler katılım göstererek takıma tribünden destek verdi.

MELEKLER İLK YARIDA İSTEDİĞİ BAŞARIYI ELDE EDEMEDİ

İlk çeyrekte güçlü rakibinin etkili oyununa karşı istediği başarıyı elde edemeyen Hatay'ın Melekleri ilk çeyreği 20-28 geride tamamladı.

İkinci çeyrekte de hırslı ve baskılı oyununu sürdüren HBB, etkili üçlük atışlar yapmasına ragmen rakibinin aynı şekilde karşılık vermesi karşısında bu çeyrekte de rakibinin önüne geçemedi ve ilk yarıyı 34-46 geride tamamladı.

İKİNCİ YARIDA HATAY'IN MELEKLERİNDEN MUHTEŞEM PERFORMANS 

İkinci yarıya seyircinin desteğini de arkasına alarak başlayan Hatay’ın Melekleri moral ve motivasyonu üst düzeyde müsabakaya giriş yapmalarına rağmen rakibi karşısında istediği başarıyı elde edemeyerek bu çeyreği de 56-61 geride kapattı.

Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan son çeyrek, iki takımın birbirine karşı üstünlük savaşıyla geçti. Maçın son periyodunda saha ve seyirci avantajını tamamen arkasına alan Hatay'ın melekleri, ilk maçta 12 sayı farkla (69-57) yendiği ve bu müsabakada iyi direnen rakibi Polonya temsilcisi Wısla Can-Pack Takımı'na rövanşı da vermeyerek maçı 77-76 kazanıp adını yarı finale yazdırdı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar