Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

”CHP’li Belediye Başkanlarıyla Gurur Duyuyorum”

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP yerel yönetimler birimi tarafından düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.

”CHP’li Belediye Başkanlarıyla  Gurur Duyuyorum”

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP yerel yönetimler birimi tarafından düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.
CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu, CHP Yerel Yönetimler Birimi tarafından CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı'nın açılışında bir konuşma yaptı.

Yerel yönetimlerde örnek olan projelerin altına imza atan CHP'li belediye başkanlarıyla her zaman gurur duyduklarını belirten Kılıçdaroğlu, yerel yönetimlerin başarılı olmasının aynı zamanda Türkiye'nin başarısı anlamına geldiğini ifade etti.
Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'da bir anayasa değişikliğinin oylanacağını anımsatarak, vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapılmadan değişikliğin çok iyi anlatılması gerektiğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu: Hayırları çoğaltarak yolumuza devam edeceğiz.
 
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Referandum süreci boyunca vatandaşlara anayasa değişikliğinin anlatılmasının çok önemli olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, 'Hayır çıktığı zaman bildiğimiz rejim devam edecek, öbür türlü tek adam rejimine dönmüş olacağız' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Yerel Yönetimler Birimi tarafından CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen belediye başkanları toplantısının açılışında konuştu. Yeni anayasa değişikliğinin iyi anlatılması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Bu anayasa değişikliğini Şu partiden bu partiden denmeden bütün vatandaşlara gayet güzel dikkatli bir dille anlatılması lazım. 80 milyonu ilgilendiren bir yasa. Demokrasinin ne kadar değerli olduğunu tarihimizde gördük. Demokrasimizi yaşatmak istiyoruz. Farklı siyasi görüşlere sahip olsak da, yaşam tarzı farklı olan bütün insanları kucaklamak zorundayız. Bu anayasa hepimizi ilgilendiriyor. Doğru, yerinde anlatım çok ama çok önemli" dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar