Skip Navigation Links

Hatay Sıhhi Su Tesisatçılara Seminer.

Hatay'daki sıhhi su kalorifer tesisatçılarına verdiği seminer mesleki dayanışmayı inşaat sektöründeki kaliteyi ve sanica ürünlerini tanıttı.

Kültür Sanat   A+a-

Hatay’daki sıhhi su kalorifer tesisatçılarına verdiği seminer mesleki dayanışmayı inşaat sektöründeki kaliteyi ve sanica ürünlerini tanıttı.
(PPR Plastik Boru), İSO 9080 ve İSO 12162 standartlarına göre uzun süreli hidrostatik basınç testlerinde en yüksek dayanım gösteren hammadde ve Et kalınlığını sürekli olarak ölçen ve kontrol eden Dünyadaki en ileri teknoloji sistemleri ve (atık su) sistemlerinde Polyproplene blok hammaddeden çok katmanlı sessiz boruyu, sıhhi tesisatçılar diğer borulardan farklı olduğunu gördüler. Aksesuar: panel radyatör, Osmanlı saraylar serisi seramik küvetleri, iç takımlar, gömme rezervuar, TANITIMDA En önemlisi temiz bir çevre için çöp öğütme makinesi (Yasal önlemler alınmasa) kötü çevre koşullarının dünyamızı hızla yok etmeye doğru götürmesi biz insanlarında yaşaya bilecek temiz bir çevre bulamayacak olmasıdır.

 

Özelliklerinde kâğıt ve naylon benzerleri hariç! Çöp öğütme makinesi Mutfağımızda eviyenize bağlanıp yemek artıklarımızı ve sebze- meyve çöplerini tek bir çalışma butonu ile anında toz haline getirip atık su giderine (Kanalizasyona) lavabo deliklerini tıkamadan kokmadan çöp kutuları ve çöp poşetleriyle kötü görünmeden çöpler yüzünden oluşan böcekler olmadan temiz çevre bulacaksınız.
Hatay Sıhhi Su Kalorifer Tesisatçılar Derneği Başkanı Mehmet Edip RUMELİ, tanıtım seminerini yapan SANİCA ve Bayilere teşekkür etti ve “bu seminer topluma yönelik kaliteli malzemeleri tanıtmakta kalmayıp bu malzemeleri kullanan sıhhi su tesisatçıları bilgilendirmek ve dayanışmayı sağlamaktır” dedi.
Mehmet Edip Rumeli ayrıca açıklamasında “Tesisatçıyla müşteri arasındaki kaliteyi aramakta olup tercih tesisatçınındır. Su demek binanın can damarı artık malzeme kalitesi ile tesisatçı kaliteside aranmalı 3308 sayılı yasaya göre ustalık belgesi her mesleği icra edenlere verildi. Ama tesisatçılara verilen ustalık belgesi hiçbir kurumda aranmıyor. Örnek: belediye su işlerinde muamele yaparken tesisatçıların karşılaştıkları zorluklar ve A.S.K.İ müdürlüğü. Tesisatçılardan karşılaştığı zorluklara bakarsak iletişim eksikliği ile çözülmez her eline çanta, anahtar alan tesisatçı mı? İki yıl önce yer altı su kaybımız % yetmiş idi şimdi evlerdeki su kaybımız % otuz dur. Hangi binaya geçersek giriş kapısından çatıya kadar evlerin içi dahil su kaçağı karşılaşıyoruz. su kaçağından nem oluşuyor bu nemle bakteriler canlanıyor. Hastalıklar artıyor günde poliklinik hastalarımız 12.000 dir. Hasta bir şehirde yaşıyoruz. Belediye başkanımız Sayın Lütfi SAVAŞ meslek eğitici seminerleri yaparlarsa topluma ilimize çok faydalı olur.” Diyerek tesisatçıların sorunlarına da dikkat çekti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet