Skip Navigation Links

İlçelerde Trafiği Rahatlatan Tek Yön Uygulaması

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla trafik akışının güvenliğini sağlamak ve yoğunluğu azaltmak amacıyla

İlçelerde Trafiği Rahatlatan Tek Yön Uygulaması

Gündem   A+a-

 
 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla trafik akışının güvenliğini sağlamak ve yoğunluğu azaltmak amacıyla bazı bölgelerde tek yön uygulamasını başlattı.
 
 
HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Kırıkhan ilçesinin merkezi ve işlek caddelerinde trafik akışını rahatlatmak amacıyla UKOME tarafından tek yön istikametleri belirlendi. Alınan karar doğrultusunda belirlenen cadde ve mahallelerde levha çalışmaları başlatan HBB ekipleri, halkın güvenliğini ilk planda tutarak gerçekleştirdiği çalışmalarla bilinçli levhalandırma işlemlerini tamamladı. Kırıkhan ilçesine bağlı Kanatlı Caddesi, Atatürk Caddesi ve Erler Caddesini birbirine bağlayan cadde ve sokaklarda trafik yoğunluğu azaltmak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında tek yönlü trafik akışı için uyarı amaçlı levhalar yerleştirildi.
HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, UKOME kararına istinaden belirlenen cadde ve mahallelerdeki tek yönlü trafik uygulaması çalışmaları ilerleyen günlerde devam edecek. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet