Skip Navigation Links

MHP Yönetimi Müftü Taştan’ı Ziyaret Etti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun ilçe teşkilatı, ilçe Müftüsü Mehmet Taştan’ı makamında ziyaret etti.

MHP Yönetimi Müftü Taştan’ı Ziyaret Etti!Web
TV

Gündem   A+a-

MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerini karşılayan, Müftü Mehmet Taştan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Yapılan ziyarette ilk söz alan MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “Ülkemizin her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Biliyorsunuz ki ülkemizde Nisan ayında bir halk oylaması var. Bu konuda insanların ayrışmaması için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi lazım. Kim ne düşünüyorsa, oylamada onu kullanabilir. Bizim için herkes aynıdır ve kardeştir. Bu konuda tüm siyasi parti başkanlarımıza çağrıda bulunuyorum lütfen kullandığımız cümleleri iyi seçelim” dedi. 
 
İskenderun ilçe Müftüsü Mehmet Taştan ise yapılan iadeyi ziyaret bizleri memnuniyetini ifade ederek, “Sizlerinde söylediği gibi insanların birlik ve beraberlik içerisinde bulunması gerekiyor. Bakın İskenderun da her inançtan insanımız mevcut. Hepimiz burada bir ve kardeşçe, çok rahat yaşıyoruz. Kimsenin bir birini kırmasına gerek yok. İnsanların düşüncelerine herkesin saygı duyması gerekiyor” dedi.
Gerçekleştirilen ziyaret daha sonra sohbet ortamında devam etti. 
 
MHP Yönetimi Müftü Taştan’ı Ziyaret Etti! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet