Skip Navigation Links

'Kahramanlıklarıyla Her Zaman Şeref Duyuyoruz!'

Başkan Toksoy’u makamında ziyaret eden Özel Harekatçılar Sur, Nusaybin ve Cizre’de ki asker ve polislere desteklerinden

'Kahramanlıklarıyla Her Zaman Şeref Duyuyoruz!'

Gündem   A+a-

 
BAŞKAN TOKSOY “KAHRAMANLIKLARIYLA HER ZAMAN ŞEREF DUYUYORUZ
 
Başkan Toksoy’u makamında ziyaret eden Özel Harekatçılar Sur, Nusaybin ve Cizre’de ki asker ve polislere desteklerinden dolayı Dörtyol Belediye Başkan’ı Yaşar Toksoy’a teşekkür ziyaretinde bulundular.
 
Gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Toksoy; “Bölücü ve hainlere yönelik yürütülen operasyonlarda cansiperane görev yaptıklarını ifade eden Başkan Yaşar Toksoy, hendek operasyonlarında devletimizin yanında ve kahraman asker ve polislerimizin mücadelesin yanında olmak adına hemşerilerimizin de katkılarıyla destek kampanyaları düzenledik. Her zaman destek olacağımızı da yenilemek istiyorum.
 
 
KAHRAMANLIKLARINIZLA ŞEREF DUYUYORUZ.
Başkan Toksoy, Kahramanlıklarınızla her zaman şeref duyuyoruz. Bölücü hainlerin eceli haline gelen ve muazzam duruşunuz ile ne kadar övünsek azdır. Ayrıca sizlerin onurlu ve şerefli mücadelesine gölge düşürmek ve engellemek isteyenlere tavrımız açık ve nettir.
 
Başkan Toksoy konuşmasının sonunda “Sizlerin şahsında Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekatı saygıyla selamlıyorum.  Bu vesile ile şehadete erişen arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilik şerefine erişen can dostlarımıza sağlık ve esenlikler diliyorum.” Dedi.
 
Bir süre sohbet eden Özel Hareket Polisleri, Başkan Toksoy ile hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaretlerini sonlandırdılar.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet