Skip Navigation Links

Bu Yol Oğlumu Benden Aldı... Şikayetçiyim!!!

Zundel ailesinin acısı ikiye katlandı: Bir yandan maddi imkansızlık, bir yandan evlat acısı

Bu Yol Oğlumu Benden Aldı... Şikayetçiyim!!!Web
TV

Belen   A+a-

 Oğlunun hayatını kaybettiği kaza yerinde gözyaşları ve feryatları dinmedi

   Oğlunu kazaya kurban veren acılı anne: bu yol oğlumu benden aldı şikayetçiyim
 
 9 yaşındaki oğlunu kazaya kurban veren annenin feryadı dinmiyor
 
Hatay’ın Belen ilçesinde 18 Şubat 2017’de Belen-İskenderun E-91 karayolu üzerinde karşıda karşıya geçmek isterken, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Mustafa Çoban İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Ali Rıza Zundel’in annesi Gülistan Zundel’in gözyaşları dinmiyor. Mahalleli ve akrabalarının yardımlarıyla geçindikleri, evlerinin kira olduğu kiralarını dahi ödeyemedikleri öğrenilen Zundel ailesinin bir de evlatlarını kaza da kaybetmeleri acılarını ikiye katladı. 
 
Kazanın olduğu yerde saatlerce gözyaşı döken anne Gülistan Zundel, “Ali Rıza’m nerdesin yavrum, hani büyüyüp askere gidecektin, polis olacaktın, bana bakacaktın yüreğim yanıyor neredesin” diye feryat etti.
 
Hayatını kaybettiği kaza yerinde yola bakarak ‘Bu yoldan da şikâyetçiyim oğlumu aldın benden’ diyerek gözyaşı döken anne Gülistan Zundel, “Ciğeri yanık bir anne ne diyebilir ki, şuan benim ne durumda olduğumu bilemezsiniz ki canımdan can gitti. Ablası Fatma Nur ile birlikte arkadaşlarına ders yapmaya gittiler. Arkadaşı da evde olmayınca parkta oynamışlar. Ablası kardeşi Ali Rıza’yı sevindireyim parkta oynayalım diye. Geç kalmayın dikkat edin demiştim. Tamam, anne demişti. Arabadan inmişler. Karşıdan karşıya geçerken ablasının elinden bir anda yola adımını atmış ve o an araç çarpmış. Şikâyetçiyim ciğerimi yaktılar. Oğlumu Ali Rıza’mı aldılar benden” diyerek gözyaşı döktü. 
 
Kazanın olduğu yerde annesiyle birlikte gözyaşı döken ve hala olayın şokunu üzerinden atamayan Sebati Gönenç Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Fatma Nur Zundel, “Buraya yeni taşındığımız ve burada da pek arkadaşımız olmadığı için annemden izin alarak arkadaşımıza gittik. Arkadaşım da evde olmadığı için kardeşim Ali Rıza ile birlikte parkta oynadık. Daha sonra saat 17:30 – 18:00 gibi hava kararmadan minibüse binip yolun karşısındaki durakta inerek evimizin olduğu tarafa geçmek istedik. Kardeşim elimi tutuyordu. Nasıl oldu anlamadım. Kardeşim ayağını attı ve bir anda araç kardeşime çarptı. Aracın şoförü araçtan indi. Elini başına götürdü. Kardeşim yerde yatıyordu. 2 Suriyeli abi geldi ve kardeşimi alıp bir araca koydular. Bende o an bayılmışım gerisini hatırlamıyorum” diyerek kazanın nasıl olduğunu kaza yerinde anlattı.
 
Yol kenarında kazanın olduğu yerde ‘Hani okuyacaktın, hani büyüyecektin, asker olacaktın, hep polis olmayı isterdin Ali Rızam’ diyerek feryat eden anne Gülistan Zundel, “Polis olacağım, asker olacağım ben sana ev alacağım, çalışacağım ben sana bakacağım anne diyordun yavrum Alim Alim. Nerde oğlum bu yol aldı. Bu katil yol aldı. Bu yoldan da, çarpan kişiden de şikayetçiyim. Canımdan can aldılar. Elinde ekmek alır gelirdi şu yollardan” diyerek gözyaşı döktü.
 
Kazanın bulunduğu yerde aydınlatma dahi olmaması ve karşıdan karşıya geçmenin zor olduğunu belirten anne Gülistan Zundel, “Burada bir üst geçit bir lamba bile yok. Oğlum canım ciğerimi yaktılar. Neden hiç kimse önlem almaz. Buralarda sürekli kazalar oluyor. Canlar yanıyor. Yetkililer neden buna bir çare bulmuyor. Ben artık yaşayan bir ölüyüm. Yavrum ile birlikte beni de toprağa gömdüler” diyerek yetkililere tepki gösterdi.
 
Ayakta dahi durmakta zorluk çeken Zundel ailesinin maddi imkansızlıklarla çocuklarını okutmaya çalıştıkları, evlerinin kirasını bile ödeyemedikleri, anne Gülistan Zundel’in kızı Fatmu Nur ile birlikte yaşadıkları, akrabalarının ve mahallelilerin yardımlarıyla geçindikleri öğrenildi.
 
Belen’in Sarımazı Mahallesi Dede Korkut sitesinde oturdukları evlerinde kazada hayatını kaybeden oğlu Ali Rıza’nın fotoğraflarını ellerinden düşürmeyerek oğlunun fotoğraflarını öpen ve gözyaşı döken anne Gülistan Zundel ile kızı Fatma Nur birbirlerine sarılarak gözyaşı döktüler. 
 
 
 
 
Bu Yol Oğlumu Benden Aldı... Şikayetçiyim!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet