Skip Navigation Links

Doğaya Zarar Vermek Geleceğe Zarar Vermektir

Samandağ Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından ekilen ve düzenli olarak bakımları yapılan , Yaşar Kemal Caddesinde

Doğaya Zarar Vermek Geleceğe Zarar Vermektir

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından ekilen ve düzenli olarak bakımları yapılan  , Yaşar Kemal Caddesinde 9 adet Fenix ağacı,Cumhuriyet Mahallesi 148.sokakta bulunan parkta 30 adet İskenderun kavuçuğuna  kimliği henüz tespit edilemeyen kişiler tarafından zarar verildiği,Deniz Çevlik yolunda yeni ekilmeye başlanan Palmiyelerin bir kısmın çalındığını  bildirdi.
Samandağ Belediyesi Hukuk işleri müdürlüğü  avukatları,  ağaçların köküne kezzap  vb. madde dökmek ,küçük  ağaçların çalmak suretiyle kamu malına zarar verildiği ,çalındığı gerekçesiyle  suç duyurusunda bulundu.
 
Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Perihan Çevikel  ilçenin farklı yerlerinde dikilen ağaçlara kişi veya kişilerce zarar verildiğini,kezzap,tuzruhu gibi maddelerin ağaç köklerine döküldüğünü ,küçük palmiye ağaçların çalındığın belirterek , ağaçlara zarar veren kişilerin tespit edilmesi için kamera kayıtlarının incelendiğini ve yasal sürecin başlatıldığını söyledi.
Perihan Çevikel  konuşmasının devamında :”Ağaca zarar vermek insana zarar vermek anlamına gelir. Belediyemizin çalışmalarını engellemek için doğaya ,ağaca zarar verme noktasına kadar gelen kişi veya kişileri kınıyorum.Doğa bizim geleceğimizdir. Doğayı korumak insanlık görevidir. Ağaçlarımıza zarar veren,ağaçlarımızı çalan  kişi yada kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduk.Yasal süreç başladı.Sonuna kadarda  yasal sürecin takipçisi olacağız .”ifadelerine yer verdi .
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet