Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Gözcülerspor’da BAL’lı Günler Yakın..

Hatay Süper Amatör Küme’de mücadele eden Arsuz Gözcülerspor (Gözcüler Belediyespor),

Arsuz Gözcülerspor’da BAL’lı Günler Yakın..

Gündem   A+a-

 
Hatay Süper Amatör Küme’de mücadele eden Arsuz Gözcülerspor (Gözcüler Belediyespor), başarılarına bir yenisini ekleyerek play off’a kaldı. Kendi evinde Sümerspor’u 8- 3 gibi farklı bir skorla yenerek BAL Ligi’ne yükselebilmek için play off hakkı kazanan Arsuz Gözcülerspor, play off’ta ilk karşılaşmasını 3 Mart 2017 Cuma günü kendi sahasında Armutluspor’la yapacak.
 
Arsuz Gözcülerspor’un Play Off’a kalmasıyla birlikte mutluluklarını sosyal medyadan paylaşan yönetim kurulu başarıya katkı sunan bir çok kişi ve kuruma teşekkür etti.
 
Yönetim kurulunun sosyal medyadan yaptığı Play Off mutluluğu açıklaması şöyle;
 
Arsuz Gözcüler Futbol takımımız Süper Amatör liginde Play - off 'a kalmıştır.. Bu başarımızda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Nazım Culha'ya, İlçe kaymakamımız sayın Musa Sarı'ya, Emniyet müdürümüz sayın Halil Karabacak'a, Belediye Meclis Üyelerimize, Hayırsever İş adamlarımıza,Yönetim kurulumuza, güzide ilçemizin değerli basın mensuplarına ve vefakar taraftarımıza ayrıca teknik komitenin mimarı Engin hocamıza teşekkürlerimizi bir borç bilir saygılarımızı sunarız.... 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş