Skip Navigation Links

12 Kişi Yakalandı !!!

Özyiğit’ten Huzur İçin Kararlılık Vurgusu..

12 Kişi Yakalandı !!!

Gündem   A+a-

 İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından  kent genelinde yapılan asayiş uygulamalarında bir çok suçtan aranan  12 kişinin yakalandığını bildiren bir basın açıklaması yaptı.
Yaptığı yazılı basın açıklamasında Hırsızlık, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Korku, Kaygı ve Panik Yaratabilecek Tarzda Silahla Ateş Etme, Basit Yaralama, İşyeri Dokunulmazlığını İhlal Etme gibi suçlardan aranan 12 kişinin düzenlenen asayiş operasyonları sırasında yakalanarak adli mercilere sevk edildiğini belirten Kaymakam Özyiğit, “İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam edecektir.” Diyerek kararlılık mesajı verdi.
İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit’in açıklaması şöyle; 
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce; Halkımızın can ve mal güvenliği ile  huzur ve sükûnunun sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir. 
Bu doğrultuda; Asayiş Büro Emirliği ekiplerince, aranan şahısların yakalanmasına yönelik 22/02/2017 günü eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirilerek, Hırsızlık, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Korku, Kaygı ve Panik Yaratabilecek Tarzda Silahla Ateş Etme, Basit Yaralama, İşyeri Dokunulmazlığını İhlal Etme, 6136 Skm ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçlarından aranması olan toplam 12 şahıs yakalanmıştır.
 

Yakalanan şahıslar; 

 

1) Hakkında 6 yıl 9 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası olan F.S. isimli şahıs,

2) Hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan H.H.A. isimli şahıs,

3) Hakkında 3 yıl 7 ay 35 gün kesinleşmiş hapis cezası olan H.İ. isimli şahıs,

4) Hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan C.E. isimli şahıs,

5) Hakkında 10 ay kesinleşmiş hapis cezası olan S.B. isimli şahıs,

 
olmak üzere toplam 12 şahıs yakalanmış olup, yakalanan şahıslardan F.S. isimli şahsın üzerinde 1 adet ruhsatsız Beretta marka tabanca ve 6 adet mermi ele geçirilmiştir.
 
İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam edecektir.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet