Skip Navigation Links

Başkan Savaş Girişimcinin Yanında

HBB KOSGEB İşbirliğiyle Girişimcilik Kursu Başladı

Başkan Savaş Girişimcinin Yanında

Gündem   A+a-

 
HBB KOSGEB İşbirliğiyle Girişimcilik Kursu Başladı
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı(KOSGEB)’in ortaklaşa düzenlemiş olduğu ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ HBB Meslek Edindirme Kursları (HATMEK)’te başladı.
 
KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAK İSTEYENLERE BÜYÜK FIRSAT
 
HBB ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen kendi işini kurmak isteyenlere verilen bu yıl 5’incisi düzenlenen 32 saat süren girişimcilik kursu 30 kişiyle HATMEK’te başladı.
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak kuracakları işletmelerin başarı imkanını arttırmak hedefleniyor.
 
BAŞKAN SAVAŞ GİRİŞİMCİNİN YANINDA
 
Kursiyerlere uygulamalı girişimcilik eğitimi veren HATSU Bilgi İşlem Dairesi Şube Müdürü girişimcilik eğitmeni Serdar Vayısoğlu girişimcilere yeni bir iş kurabilmeleri için hangi yolları izlemeleri gerektiği iş fikrinin geliştirilmesi, iş kurma egzersizleri, proje hazırlanması ve iş planı konularını detaylı olarak anlattığı eğitimlerin kayıtlarının devam ettiğini her yaştan katılımcıya açık olduğunu belirtti.
Girişimcilik kursuna katılan kursiyerler istihdama yönelik çalışmalarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet