Skip Navigation Links

Ülkücüler Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu Andı!

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Hatay’ın İskenderun ilçesinde Ülkü Ocakları ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle anıldı.

Ülkücüler Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu Andı! Web
TV

Gündem   A+a-

 Ege Üniversitesi’nde iki yıl önce 20 Şubat 2015 tarihinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Hatay’ın İskenderun ilçesinde Ülkü Ocakları ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle anıldı.
İskenderun Belediye Kültür Sarayında düzenlenen etkinlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim okundu.
Yüzlerce ülkücünün katıldığı anma töreninde konuşan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Ülkücü Kampus Başkanı Özgün Can Duman, Fırat’ın Ağrı’dan, Basra’ya dökülen bir nehrin adı olmadığını, sadece bayraklaşmış bir mücadelenin Akşehir’den doğup Ege’ye dökülen ismi olduğunu söyledi.
Fırat Yılmaz Çakıroğlu anma etkinliğini tertipleyen İskenderun Ülkü Ocakları başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Fırat Yılmaz Çakıroğlu davasının takipçisi olacaklarını ve bu takipten asla vazgeçmeyeceklerini söyledi. Saraçoğlu, “Binlerce yıldır, çeşit çeşit hainliklerle bitirilmeye çalışılan şanlı Türk Milleti’ni bitiremediler ve bitiremeyecekler. Hainler şunu iyi bilsinler ki, bayrağımızı indirtmeyeceğiz, vatanımızı böldürtmeyeceğiz. Ne Mutlu Türküm Diyene” diyerek sözlerini tamamladı.
2 yıl önce bugün Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun, kalleş vatan hainleri PKK sempatizanları tarafından şehit edildiğini söyleyen Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Metin Taşçı, “Fırat kardeşimiz milli şuur ile ülkesine, milletine, dinine ve bayrağına olan tutkusu dolayısıyla, bu değerlere düşman kişiler tarafından şehit edilmiştir. Üniversitelerde terörist istemiyoruz. Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizi unutmayacağız. Unutturmayacağız. Devlet ebed müddet, felsefesiyle üniversitelerimizde başarılı olup, nice Fırat’ların şehitlerin ruhunu okşayacağız ve emanetlerini daima ileriye taşıyacağız” dedi.
Fırat Yılmaz Çakıroğlu için şiirlerin okunduğu etkinlikte gösterilen slayt gösterisinde duygu dolu anlar yaşandı. Ortaöğretim öğrencilerinin hazırladığı oratoryo gösterisi de büyük beğeni toplarken, etkinliğinin sonunda kültür sarayı önünde yüzlerce kişi hep bir ağızdan yapılan ülkücü yemininin ardından etkinlik sona erdi.
Düzenlenen etkinliğe, Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Metin Taşçı, İskenderun Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP İskenderun Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin, MHP İskenderun Kadın kolları, gençlik kolları, partililer ve yüzlerce ülkücü katıldı.
 
 
 
 
 
 
Ülkücüler Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu Andı!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet