Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Muhtarın Doğal Gaz İsyanı !

İskenderun Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Alaattin Karadal,konforlu ve ekonomik olan doğal gazın Dumlupınar Mahallesi’ne de verilmesini istedi.

Muhtarın Doğal Gaz İsyanı !

Gündem   A+a-

 İskenderun Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Alaattin Karadal, kent genelinde halkın kullandığı doğal gazın mahalle halkı tarafından istendiğini belirterek, konforlu ve ekonomik olan doğal gazın Dumlupınar Mahallesi’ne de verilmesini istedi.
Doğal Gazın Dumlupınar Mahallesi sakinleri tarafından da istendiğini ve yoğun talep üzerine bu yönde AKSA Doğal Gaz firmasıyla görüşmeler yaptığını belirten Muhtar Alaattin Karadal, İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit ve Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den bu konuda destek istedi.
Kaymakam Özyiğit ve Başkan Dingil’den Dumlupınar Mahallesi halkının doğal gaza kavuşması için destek isteyen Muhtar Alaattin Karadal, yoğun talebi belgelemek için de imza kampanyası başlattı.
Özellikle çetin geçen 2016-2017 dönemi kış aylarında halkın doğal gazın eksikliğini büyük oranda hissettiğini belirte n Alaattin Karadal, yerinde dönüşümle doğal gaz sistemine uyumlu onlarca yeni apartmanın mahallede inşa edildiğini ve bu apartmanlarda odun ve kömür sobası kullanmanın yasak olması nedeniyle halkın mağdur olduğunu söyledi.
Halkın sadece elektrikli sobalarla ısınmasının enerji hatlarında büyük bir yüke ve dolayısıyla da elektrik kesintilerine neden olduğunu hatırlatan Karadal, ekonomik olmayan ve verimsiz elektrikli sobalarla çocuk ve yaşlıların mağdur olduğuna dikkat çekti.   
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar