Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Tosyalı Tesislerinde

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,işadamı Fatih Tosyalı ile birlikte Sarıseki’de bulunan Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Seyfi Dingil Tosyalı Tesislerinde

Gündem   A+a-

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANIN SEYFİ DİNGİL

SARISEKİ FUAT TOSYALI TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sosyal ve kültürel anlamda İskenderun halkına hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, işadamı Fatih Tosyalı ile birlikte Sarıseki’de bulunan Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

TESİS AKTİF HALE GETİRİLİYOR

Tesislerin daha aktif hale getirilmesi noktasında çalışma içerisinde bulunduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Hayırsever işadamımız Fuat Tosyalı tarafından yaptırılan bu sosyal tesis bölgede ihtiyaç duyulan büyük bir eksikliği giderecek. Bizlerde bu güzel tesislerin halkımıza daha iyi hizmet verebilmesi için incelemelerde bulunarak yapılması planlanan çalışmalar ve faaliyetler ile ilgili değerlendirme yaptık. Amacımız bu sosyal tesislerin bölge halkının faydalanabileceği bir şekilde kaliteli hizmet vermesidir” dedi.

TESİS ÇOK AMAÇLI

Sarıseki’de bulunan Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor tesislerinin çok amaçlı bir şekilde inşaa edildiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Tesisin içerisinde el sanatları kursları verilecek. Çocuk kreşi açılacak. Spor salonları aktif hale getirilecek. Yazlık Düğün salonu açılacak. Yüzme havuzlar ve futbol, basketbol ve voleybol sahaları halkın hizmetine açılacak. Çeşitli eğitici kurslar verilecek. Bütün bu çalışmalar kısa bir süre tamamlanacak. Ardından halkımızın hizmetine törenle açılacak. Bu tesislerin yapımında emeği geçen Tosyalı ailesine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
İşadamı Fatih Tosyalı ise sosyal sorumluluk çerçevesinde böyle bir tesisi inşaa ettiklerini belirterek tesisin tüm bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar