Skip Navigation Links

Kaymakam Özyiğit’ten Anlamlı Kutlama

İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber Web Tv yayınlarının kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı gönderdi.

Kaymakam Özyiğit’ten Anlamlı Kutlama

Gündem   A+a-

 Kaymakam Özyiğit kutlamasında, gazete ve web Tv’nin yayın hayatında emeği geçenleri Sahibi ve Yazıişleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ın şahsında kutlayarak, başarılı çalışmalarının devamını diledi.
 
İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit’in kutlama mektubu şöyle; 
 

T.C. İSKENDERUN KAYMAKAMLIĞI 16.02.2017

Ö Z E L

SAYIN; Gökhan GÖKPINAR

8.GÜN GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ

Çağdaş demokrasilerin vazgeçilmez unsurları kitle iletişim araçlarından olan basın, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir.
 
Siz değerli basın mensupları ise oldukça önemli olan toplumun bilgi edinme hakkını yerine getirirken kamu görevi yapan önemli toplumsal aktörlersiniz.
 
Hızla büyüyen ve gelişen İlçemizin gerek ekonomik, gerekse sosyal olarak geldiği noktada sivil toplum örgütlerinin yanı sıra basın kuruluşlarının katkısı azımsanmayacak derecede büyük olduğu gibi, kamuoyunda "dördüncü kuvvet" olarak ta algılanan basının; mesleğini icra ederken “ilkeli, dürüst ve tarafsız olması da oldukça önem arz etmektedir.
 
Son dönemde yaşanan menfur darbe girişimi gösterdi ki milli değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlükleri temel alan bir anlayışla görevini yerine getiren basın organları demokrasilerin en büyük güvencesidir. Milli iradeye vurulmak istenen bu kalkışmada, milli birlik ve bütünlüğümüzü koruyucu tutum ve yayınlarından dolayı basın mensuplarımız her türlü övgü ve takdiri hak etmektedir. Bu manada İskenderun basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına denetim görevini yerine getirirken ilkeli duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; 23.02.2005 tarihinde yayın hayatına başlayarak, İlçemiz ve çevresinde sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmelerin nabzını tutan 8.GÜN GAZETESİ ile WWW.8GUNHABER.COM uzantılı internet haber portalının kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar, bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını şahsınızda tebrik eder, habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarınızda başarılar dilerim.
 

H.Hasan ÖZYİĞİT

İskenderun Kaymakamı

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet