Skip Navigation Links

'Denizde Balık Olsam' Adlı Resim Yarışması Düzenleniyor!

Tarım ve Hayvancılık Hatay İl Müdürlüğü, İl MEB ve İskenderun DTO sponsorluğu ile:'Denizde Balık Olsam' Adlı Resim Yarışması Düzenleniyor!

'Denizde Balık Olsam' Adlı Resim Yarışması Düzenleniyor!Web
TV

Gündem   A+a-

 Tarım ve Hayvancılık Hatay İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İskenderun Deniz Ticaret Odası sponsorluğu ile düzenlenen 'Denizde balık olsam' adlı resim yarışmasının bilgilendirme toplantısı DTO’da yapıldı.
İskenderun Deniz Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıyla ilgili açıklamada bulunan Tarım İl Müdürü Mehmet Andiç, yarışmanın ilkokullar arası düzenleneceğini belirtti.
 
Yarışmadaki asıl amacın çocuklarda resim sanat ve güzel sanatlara ilgisini arttırmak algı, beceri, yaratıcılık ve hayal gücünü ortaya çıkarmak olduğunu belirten Tarım İl Müdürü Mehmet Andiç, "Yarışma Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı ilkokullarda 3'üncü ve 4'üncü sınıf öğrencileri arasında yapılacaktır. Söz konusu yarışma 13 Mart 2017 tarihinde sona erecektir. Yarışmada birinciye tam, ikinciye yarım ve üçüncüye ise çeyrek altın, 4'üncü ve 5'ünci ye ise juri özel ödülü verilecektir. Yarışmaya katılan ve sıralamada ilk 50'ye giren öğrencilere de resim malzemesinden oluşan bir adet resim çantası verilecektir. Ayrıca İlk 3'e giren öğrencilerin okullarında balık-ekmek etkinliği düzenlenecektir."
 
Düzenlenen toplantıya Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak ve davetliler katıldı.
 
'Denizde Balık Olsam' Adlı Resim Yarışması Düzenleniyor! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet