Skip Navigation Links

'Amacımız Halka Hizmet'

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kilit parke taşı döşeme

'Amacımız Halka Hizmet'

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kilit parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüğü Sakarya Mahallesinde incelemeler yaptı. 
Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu ile birlikte çalışmaları inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Amacımız Halka Hizmet
 
İskenderun’u yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımızın son derece memnun olması, bizleri de mutlu ediyor" açıklamasında bulundu.
 
 ÇALIŞMALAR SÜRECEK
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi değerlendirerek, çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımız ile iletişim halinde hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi ve öneriyi önemsiyoruz. Yapacağımız hizmetlerde her zaman vatandaşlarımızın görüşlerine başvuracağız, onların taleplerini değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet