Skip Navigation Links

Hatay Birincisi Ali Kemal Ziroğlu

Okul Sporları kapsamında 12 Şubat 2017 Tarihinde Hatay’ın Samandağ ilçesinde yapılan Halk Oyunları yarışmasında

Hatay Birincisi Ali Kemal Ziroğlu

Gündem   A+a-

 
Okul Sporları kapsamında 12 Şubat 2017 Tarihinde Hatay’ın Samandağ ilçesinde yapılan Halk Oyunları yarışmasında İlkokullarda Arsuz İlçesi Karaağaç Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu Hatay İl Birincisi oldu.
 
Aynı zamanda bu başarısını sosyal ve kültürel etkinliklere öğrencilerin yoğun katılımı, velilerin desteğiyle elde eden Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu, beyaz bayrak ödülüyle de başarısını taçlandırıyor.
Halk oyunları yarışmasında elde edilen Hatay il birinciliği ise okul idaresi, öğrenci ve veliler arasında büyük sevinç yarattı.
Okul Müdürü Serdal SÖNMEZER yaptığı açıklamada, “ Öğrencilerimizin başarısı için uygun ortamlar hazırladığımızda üstesinden gelemeyecekleri hiçbir şey yoktur. Yeter ki azim olsun kararlılık olsun. Okulumuz öğrencilerinin bu başarılarını kutluyor nice başarılar diliyorum. Bu başarıda bize desteğini esirgemeyen Arsuz Kaymakamımız Sayın Musa SARI’ya, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ramazan DÖNMEZ’e, Şube Müdürlerimiz Mustafa ŞEKER , Bekir ÇETİN ve Mehmet İNCE’ye, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hacer Baysal'a, Folklor Hocamız Sevilay BAKİLER'e , Ahmet Hocamıza ve tüm personelimize teşekkür ederim. Okulumuz ayrıca Temizlik, Sağlık ve Hijyen konusunda 2016 yılında da Beyaz Bayrak ödülünü almıştır. Okulumuzda Sosyal ve kültürel faaliyetler en etkili bir şekilde yapılmaya devam etmektedir. Halen devam eden Futbol kursumuz, Satranç kursları ve Halk oyunlarımızla birlikte yıllık gezi, uçurtma şenliği, okul öncesi sergisi ve çocuk şenlikleriyle tam bir eğitim yuvası iddiamızı sürdürmekteyiz. Öğrencilerimiz her şeye layıktır.” Dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet