Skip Navigation Links

Sağlık Alanında Birçok Yeniliğe İmza Atacağız

Sağlık-Sen Antakya İlçe Temsilcisi Mustafa CENGİZ yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hatay Devlet Hastanesi

Sağlık Alanında Birçok Yeniliğe İmza Atacağız

Gündem   A+a-

 
Sağlık-Sen Antakya İlçe Temsilcisi Mustafa CENGİZ yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa ERDOĞAN' a ziyarette bulundu.
Kısa zaman içerisinde 750 Yataklı Devlet Hastanesini halkın hizmetine sunarak birçok projeye imza atan Uzm. Dr. Mustafa ERDOĞAN’ı tebrik eden Cengiz; sağlık hizmetlerini bölgemize adil bir şekilde sunan böyle başarılı idarecileri görmek bizleri her zaman mutlu ediyor dedi.
Sivil Toplum Örgütlerinin öneminden bahseden Uzm. Dr. Mustafa ERDOĞAN; Sivil Toplum Örgütleri ile her zaman birlikte hareket ettikleri ve edeceklerini, birlikte sağlık alanında birçok yeniliğe imza atacaklarını, Bölge halkına sağlık alanında böylelikle daha çok hizmet getirebileceklerini bildirdi.
Samimi sohbet ortamında geçen görüşmelerde yeni açılan Devlet Hastanesinde yaşanan ve yaşanabilecek sorunlarla ilgili çözüm önerilerine yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken ziyaretten dolayı Mustafa Cengiz ve Uzm. Dr. Mustafa ERDOĞAN karşılıklı olarak memnuniyet duyduklarını bildirdiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet