Skip Navigation Links

Duyarlı Belediyecilik Anlayışımızı Sürdüreceğiz

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, HATSU'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Duyarlı Belediyecilik Anlayışımızı SürdüreceğizWeb
TV

Gündem   A+a-

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Hatay Muhtarlar Derneği ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü ve HATSU Özel Kalem Müdürü Metin Savaş’ın da bulunduğu ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Akdeniz, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ve HATSU heyetinin muhtarlarla birlikte yürüttükleri etkin çalışmaları yakından takip ettiklerini ve mutluluk duyduklarını belirtti.
 
Kentteki yöneticilerle daha aktif ve etkili hizmetler yürütmek adına ziyaretlerini sürdürdüklerini aktaran Akdeniz, “Bizim için oldukça anlamlı bir ziyaret oldu. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Çaparali, “Muhtarlarımız Önemli Görevdeler”

 
Hizmet üretme ve uygulama noktasında muhtarların çok önemli bir görev üstlendiklerine dikkat çeken Genel Müdür Çaparali, mahallelerdeki altyapı eksiklerini, problemlerini kısa sürede tespit etme ve çözme adına Hatay’ın tüm ilçelerinde toplantılar düzenleyerek muhtarlarla bir araya geldiklerini hattı.
  
 
Vatandaş odaklı hizmetlerin süreceğine dikkat çeken Çaparali, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde muhtarlarımızı ve hemşehrilerimizi dikkate alarak duyarlı belediyecilik anlayışını sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
 
Başkan Mahmut Gülcü yaptığı konuşmada ise, hizmet etme noktasında ve her platformda muhtarlara verilen destekten ötürü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye teşekkür etti.
 
Duyarlı Belediyecilik Anlayışımızı Sürdüreceğiz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet