Skip Navigation Links

Ali Uysal Tahliye Oldu!

Bölgenin en büyük inşaat şirretlerinden Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal, FETÖ PDY üyesi olmak suçundan 6 Ekim tarihinde tutuklanmıştı.

Ali Uysal Tahliye Oldu!

Gündem   A+a-

 
Bölgenin en büyük inşaat şirretlerinden Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal, FETÖ PDY üyesi olmak suçundan 6 Ekim tarihinde tutuklanmıştı. Ali Uysal, 13 Şubat günü gece geç saatlerde tahliye edilen 40 kişi ile birlikte özgürlüğüne kavuştu. 
 
İskenderun Denizciler Mahallesi’ne iki katlı modern  polis merkezi, Kurtuluş Orta Okulu yana Annesi Hanife Uysal adına okul, cami ve daha bir çok eser kazandıran Ali Uysal’ın FETÖ PDY ile ilişkilendirilerek tutuklanması kamuoyunda büyük şaşkınlık yaratmıştı. 
 
Mahkemede tutuklama kararı sonra cezaevine götürülürken gazetecilere seslenerek "Devletime hizmet ettim devletime hizmet. Yine edeceğim son nefesime kadar Allah izin verirse" şeklinde konuşan Ali Uysal, “cezaevinden tahliye olur olmaz ailesiyle kucaklaştı. Uysal, yaptığı açıklamada, ilk günkü gibi tertemizim Allah’ın izniyle başım dik alnım açık. Altın çamura düşmekle kirlenmez. Vatanıma ve milletime hizmet etmeğe devam edeceğim” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet