Skip Navigation Links

EkoAnadolu'nun Son Durağı Hatay Oldu

Volkswagen'in katkılarıyla, NTV tarafından hazırlanan EkoAnadolu panalleri il il Anadolu'yu gezerek, ziyaret edilen kentin

EkoAnadolu'nun Son Durağı Hatay Oldu

Gündem   A+a-

 
Volkswagen'in katkılarıyla, NTV tarafından hazırlanan EkoAnadolu panalleri il il Anadolu'yu gezerek, ziyaret edilen kentin ekonomisini yerel yöneticiler, fikir lideri ve iş adamlarıyla masaya yatırıyor.

Doğuş Yayın Grubu Ekonomi Grup Başkanı Servet Yıldırım'ın moderatörlüğünde, NTV Ekonomi Danışmanı Mahfi Eğilmez ile Milliyet Gazetesi Yazarı Güngör Uras'ın da katılımıyla gerçekleşen EkoAnadolu'nun son durağı, 9 Şubat'ta Hatay oldu.
Hatay Volkswagen Yetkili Satıcısı ve Servisi Gümüş Otomotiv'in Showroom'unda düzenlenen panale, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Küseyri  de katıldı.

www.ntv.com.tr sitesinden canlı ve NTV kanalından da bantta yayınlanan EkoAnadolu, daha önce Bursa, Aydın, Konya, Adana, Çanakkale, Kütahya, Denizli, Mersin, Gaziantep ve Giresun'da düzenlendi. Bir sonraki durak ise Trabzon olacak. 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet