Skip Navigation Links

Bu Çocuklar Gece Gündüz Demeden Yüzüyorlar!

Türkiye Yüzme Federasyonun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan “11-12 Yaş Grup Yüzme Müsabakaları 11-12 Şubat tarihlerinde Adana’da yapılacak.

Bu Çocuklar Gece Gündüz Demeden Yüzüyorlar!

Gündem   A+a-

 
Türkiye Yüzme Federasyonun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan “11-12 Yaş Grup Yüzme Müsabakaları 11-12 Şubat tarihlerinde Adana’da yapılacak. Geçtiğimiz haftalarda Hatay'da yapılan eleme müsabakaları sonucunda İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünden 12 yaş bayanlarda AZRA YÖRENÇ, EYLÜL ARBAÇ, 12 yaş erkeklerde UTKU POLAT ve EMİR PEKÖZ adlı sporcular Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından belirlenen müsabaka barajlarını geçerek Adana’daki yarışmaya katılmaya hak kazandılar.
 
Bunun üzerine İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başantrenörü Murat Kaptanoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi;

                               "Son yıllarda Hatay'da yüzme sporunda başarı grafiği hızla yükseliyor. Hatay Yüzme il temsilcisi  Kemal Alış’ın bu konudaki katkısı oldukça fazladır. Bu aşamada kendisine kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Bizlerde antrenmanlarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  Hafta sonu Adana’da yapılacak olan müsabakaya kulübümüzden barajı geçen 4  sporcu Hatay ilini temsil edecektir. Bu bizim için büyük bir onurdur. 
Çalışmalarımızın bu şekilde meyve vermesi bizim ve diğer sporcularımızın motivasyonumuzu daha çok arttırmakta ve doğru yolda. ilerlediğimizi göstermektedir. İmkanlarımız çerçevesinde gerek Yüzme , gerekse Sutopu branşlarında ilimizi en iyi şekilde temsil etmek ve bu spor branşlarındaki milli takımlara sporcu kazandırabilmek en büyük isteğimiz. İleride inşallah kendi havuzumuzu açarsak daha çok başarılar elde edebileceğimizden eminim. 
 
                              Hafta sonu yapılacak olan müsabakaya baraj geçerek katılma hakkı elde eden dört sporcumuzda, yıllardır antrenmanlarına düzenli gelerek eğlenmelerinden, boş zamanlarından gece gündüz demeden fedakarlık ederek bir amaç uğruna koşturuyorlar. Bu amaçlarına ulaşabilmelerini görmek bizleri mutlu ediyor. Ailelerinde arkalarında olarak gösterdikleri fedakarlığı unutmamak gerek. Bu konuda ailelerimize teşekkür ediyor, sporcularımızın daha büyük hedeflere ulaşabilmeleri için başarılar diliyoruz.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet