Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

En Mutlu Anlar Bu Binada Unutulmaz Olacak

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Nikah Salonu ve Sosyal Tesisi'nin iki ay içerisinde faaliyete başlayacağını söyledi

En Mutlu Anlar Bu Binada Unutulmaz OlacakWeb
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz’un modern bir kent olması için eksiklerin giderilmesi konusunda büyük bir çaba harcayan Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçe merkezinde yapımı hızla devam eden Nikah Salonu ve Sosyal Tesisi inceledi. Başkan Yardımcısı Sedat Deveci, Fen İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu ve yüklenici firma temsilcileri ile birlikte büyük bir titizlikle çalışmaları inceleyen Başkan Culha, yaklaşık 1000 metrekarelik bir alana inşa edilen nikah salonu ve sosyal tesisin nisan ayı içerisinde faaliyete başlamasının planlandığını müjdeledi.
 
Dünya evine girmeye hazırlanan çiftler için ayrı ayrı hazırlanan gelin ve damat odalarından,  bekleme salonuna kadar, kafeteryasından, kokteyl salonuna kadar en ince ayrıntının bile düşünülerek tasarlandığı nikah salonun çok amaçlı olarak da kullanılabileceğini söyleyen Başkan Nazım Culha, "Bu sadece hizmetlerimizden biri. Hizmetlerimiz artarak devam edecek" diyerek, hizmetlerin devam edeceği mesajını verdi.
 
Üç ay önce inşaatı başlayan nikah salonu ve sosyal tesisin bitme aşamasına geldiğini de sözlerine ekleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "İlçemize yakışır, şık ve modern bir nikah salonu kazandıracağımız için mutluyuz. Binanın tamamlanmasının ardından, peyzaj çalışmalarımız başlayacak. Buranın bir iki ay içerisinde faaliyete başlamasını planlıyoruz. İnşallah vatandaşlarımız en özel günleri olan nikahlarını daha güzel bir ortamda, doğa ile başbaşa, denize nazır bir binada kıyacaklar. Belediyemizin yapmış olduğu bu hizmetler halkımızın ihtiyaçları doğrultunda artarak devam edecektir" dedi.
 
 
En Mutlu Anlar Bu Binada Unutulmaz Olacak videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş