Skip Navigation Links

Mahallemiz Adına Teşekkür Ederiz

HATSU, Hatay’ın 15 ilçesinde başlattığı içmesuyu hattı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam edildiğini duyurdu.

Mahallemiz Adına Teşekkür EderizWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Hatay’ın 15 ilçesinde başlattığı içmesuyu hattı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam edildiğini duyurdu.
 
Yaşam kaynağımız olan içmesuyunu vatandaşlara sağlıklı bir şekilde ulaşmasını amaçlayan hizmet şiarıyla projelerine devam eden HATSU Genel Müdürlüğü, yapılan çalışmalar ile mahalle sakinlerinin yıllardır çektiği sorunların bir son bulduğunu ve vatandaşların rahata kavuştuğunu aktardı.
 
Hassa ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de bulunan içmesuyu hattında ki kayıp kaçağı önlemek ve eskiyerek sorun oluşturan kısımları yenilemek amacıyla çalışma başlatıldığını belirten İdare, 2 sene önce yapılan çalışmanın devamı olarak 110’luk borular ile 2 bin 400 metre yeni içmesuyu hattının döşenmeye başlandığını bildirdi.
 
Çalışmalar kapsamında mahalle sakinlerinin memnuniyetini belirterek düşüncelerini HATSU Muhtarın Sesi mikrofonlarına aktaran Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Tunç, “Hassa merkez Yeni Mahalle Derviş Paşa Bulvarı’na isale hattı çalışması yapılıyor. Sağ olsun İlçe Başkanımız ile Hatay Büyükşehir Belediye çalışanlarının yapmış olduğu istişare ardından Yeni mahallemize içmesuyu çalışması yapılmaktadır. Bundan dolayı önce Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HATSU Genel Müdürümüze teşekkürlerimizi bildiriyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 
Mahallemiz Adına Teşekkür Ederiz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet