Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ülkü Ocakları'ndan Hoşgörü Çağrısı!

Ülkü Ocakları İskenderun İlçe Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, referandum öncesi sosyal medyada yayınlanan

Ülkü Ocakları'ndan Hoşgörü Çağrısı!

Gündem   A+a-

 
Ülkü Ocakları İskenderun İlçe Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, referandum öncesi sosyal medyada yayınlanan birçok anket ve paylaşımları göz önünde bulundurarak bir basın açıklamasında bulundu. Saraçoğlu, insanların birbirlerine ve tutumlarına hoşgörü ile yaklaşmaları konusunda yaptığı açıklamasında şunları söyledi;
 
"Kıymetli hemşerilerim; içinden geçtiğimiz süreç sancılı, sıkıntılı sosyolojik etkiler bırakmaktadır. İnsanlar birbirlerine ağza alınmayacak ifadeler kullanmakta ve kardeşlik hukukunu zedelemektedirler.
 
Kâlû Belâ’dan bu yana var olan kardeşlik bağlarımız, kültürel mirasımız, millî ve manevi kutsallarımız, asla bir çatışmaya, ayrışmaya, bölünmeye dayanmamaktadır. İkili ilişkilerimizden tutunda, toplumsal ilişkilerimiz, özel ilişkilerimiz ve ailevi ilişkilerimizde, rencide edici, kalp kırıcı, toplumsal temelleri sarsıcı iletişimlerden kaçınmalıyız.
 
Üzülerek görmekteyiz ki; Vatan hainleri, soyu sopu belli olmayan, tasmasını kimlerin tuttuğu belirsiz mesnetsizler, bu ortamdan nemalanmak adına fitne, fesat, ihanet ve bölücülük tohumlarını ekmekteler.
 
Bilinsin ki; Türk Milleti olarak bu oyunlara gelmeyecek, Türk Milleti ve Devleti’nin kutsallarına dokundurmayacağız. Bu memleket tarih denilen sahneye kolay çıkmadı, kolay var olmadı, kolay kolay değil, asla teslim olmayacaktır. Oynanan oyunların, yapılan algıların, el altından kurulmaya çalışılan “bölünme” planlarının farkındayız.
 
Algılarımız, yönümüz, vicdanımız tamamen yüce Türk Milleti’ne dönüktür. Devletimiz, milletimiz, bayrağımız, dinimiz baş üstündeki kutsallarımızdır ve biz bu kutsallarımıza zerre zarar verdirmeyeceğimizi, her daim olduğu gibi Türk Milleti’nin sigortası ve teminatı olduğumuzu dikkatle hatırlatırız. Başkanlık sürecinde, kimsenin kimseye “hain” damgası vurmaması gerekmektedir. “Evet” ya da “hayır” demek demokratik haktır. Fakat karşıt görüşleri ihanetle suçlamak, toplum temeline dinamit atmaktır. Herkesi saygı ve sevgilerimle selamlarım."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar