Skip Navigation Links

Başkan Savaş'ın Örnek Ev Sahipliği

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı

Başkan Savaş'ın Örnek Ev Sahipliği

Gündem   A+a-

 
 
Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı HBB Meslek Edindirme Kursları(HATMEK)’teki çalışma ofisinde ziyaret etti.
 
 
1 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen ziyaret ile ilgili düşüncelerini paylaşan HBB Başkanı Savaş, “Türk siyasetinin önemli partilerinden olan Büyük Birlik Partisi’nin yöneticilerini Hatay’da görmek çok sevindirici. Siyaseti vatandaşa hizmet aracı olarak gördüğümüz için her rengin, her düşüncenin sesine kulak veriyoruz. Hatay’ın ve ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz durumları yine tüm farklılıklarımızla el ele vererek aşacağız. Sayın başkanımıza nazik ve anlamlı ziyaretleri için çok teşekkür ederim” dedi.
 
 
Başkan Savaş’ın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Remzi Çayır da, “Farklı medeniyetlere kucak açan güzide şehir Hatay’ın sıcaklığı ve Başkanımızın ev sahipliği birçok güzelliğe örnek olmaya devam ediyor. Bir arada yaşama kültürünün en anlamlı duruşunu sergileyen Hatay’ın geleceği çok parlak. Başkanımızın nazik ev sahipliği için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Hatay’a ait yöresel ürünleri BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır’a hediye eden Başkan Savaş, ziyaretin sonunda misafirleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek, ziyareti ölümsüzleştirdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet