Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş'ın Yaptığı Jest Tatile Renk Kattı

Başkan Savaş’ın Jesti İle Tatil Daha Eğlenceli Hale Geliyor

Başkan Savaş'ın Yaptığı Jest Tatile Renk Kattı

Gündem   A+a-

 
 
Başkan Savaş’ın Jesti İle Tatil Daha Eğlenceli Hale Geliyor
 
 
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, 15 günlük sömestr tatili boyuncaöğrencilere hediye olarak sunduğu ücretsiz kurslar, Türkiye’nin en büyük 2’inci spor kompleksi olma özelliğine sahip ve 22 branşta hizmet veren Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi ile HATMEK’te(Hatay Meslek Edindirme Kursları) öğrencilerin yoğun katılımile gerçekleştiriliyor.
 

 
ÖĞRENCİLER BİRBİRİNDEN FARKLI KURSLARA KATILARAK TATİLİNİ VERİMLİ HALE GETİRİYOR
 

 
Başkan Savaş’ın eğitim ve öğretime verdiği önemi doğrultusunda faaliyetini sürdüren spor kompleksi ile HATMEK,2016-2017 eğitim ve öğretim yılının sömestr tatilinde öğrencileri ağırlıyor.Başkan Savaş’ın yorucu ve tempolu geçen öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrencilere sunduğu ücretsiz kurslar ile spor kompleksinde zihinsel ve fiziksel özelliklerini geliştirdikleri gibi birbirinden farklı kurslara katılarak tatillerini daha verimli ve eğlenceli hale getirme imkanı da sunulmuş oldu.
 

 
EĞİTİM DÖNEMİNİN ZİHİNSEL YORGUNLUĞUNU ATAN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
 

 
Tatilleri süresince onlara sunulan ücretsiz kurslar sayesinde eğitim döneminin zihinsel ve fiziksel yorgunluğunu atarak, sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşan öğrenciler, duyarlı davranışından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

Yetkililer, sömestri tatili boyunca spor kompleksi ve HATMEK’te öğrencilere ücretsiz kursların devam edeceğini bildirdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş