Skip Navigation Links

Kılıçdaroğlu’da Olsa, Bu Sisteme Karşıyız!

Anayasa ve referandum süreciyle ilgili bizim isimlerle sorunumuz yok diyen CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu net konuştu

Kılıçdaroğlu’da Olsa, Bu Sisteme Karşıyız!Web
TV

Gündem   A+a-

Kılıçdaroğlu’da Olsa, Bu Sisteme Karşıyız!

CHP İskenderun ilçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu teşkilat binasında anayasa değişikliği ve referandum süreciyle ilgili basın toplantısı düzenlendi. Mansuroğlu, tüm bireylerin özgürlüğünün yok olma pahasına bir felakete sürüklendiğini söyledi. 
 
Partililer de yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, “Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor, ülke ekonomik sorunlar, terör belasıyla uğraşırken birilerinin tek adam olma hırsı yüzünden tüm bireylerin özgürlüğünün yok olma pahasına bir felakete sürükleniyor. Zaten 15 yıldır bu ülkeyi yönetiyorlar ben onlara soruyorum bu süre içinde ne istediler de olmadı.
 
Arkadaşlar bir araba sahibi olmak için 10 yıl bir ev sahibi olmak için 30 yıl çalışıyorsunuz. Şimdi kampanya var sadece 2 ay çalışıp ülke sahibi olacaksınız. Yok demeyin, olmuyor demeyin, yılmayın…
 
Etrafınızda olan biteni görüyorsunuz, TEK ADAMLARIN ülkelerini ne hale getirdiğini görüyorsunuz. Bu ülke sizin çocuklarınızın bu ülke torunlarınızın belki hayatımızda oy vermekten başka bir şey yapmadınız. Bu defa yapın bu tehdit ciddidir, iki ay çalışmazsanız ülke elinizden gidecek belki de ileride ülkemizdeki Suriyeliler Iraklılar gibi olacak çocuklarımız. Bunu gözümüz gibi baktığımız çocuklarınıza borçlusunuz arkadaşlar.
 
Seçmen kütükleri hızlı bir şekilde askıya çıkacak hemen muhtarlıklara giderek önce kendi isminizi sonra aile bireylerine bakınız geçmiş seçimde oy kullanmayan seçmenleri inceleyin sandığa gitmeleri için ikna edin. Öğrenim görüp oy kullanmayan gelemeyecek çocuklarımızın öğrenim gördükleri illerde oy kullanmaları için seçmen kayıtlarının taşımalarını sağlayın.
 
Arkadaşlar şunu bilin ki bu sorun yalnızca CHP’nin sorunu değil bu ülkede yaşayan herkesin sorunu bu bilinsin ki bizim isimlerle de sorunumuz yok Sayın Kılıçdaroğlu’da olsa bu sisteme karşı çıkarız. Buradan çağrı yapıyorum, tüm siyasi partilere, demokratik kitle örgütlerine, Barolara, Sendikalara görev düşüyor. İki ay sadece iki ay her birey bir kişiyi ikna etsin çünkü bu ülke sizin bu ülke bizim çocuklarımızın torunlarımızın bunu onlar için yapın.” dedi. 
 
 
Kılıçdaroğlu’da Olsa, Bu Sisteme Karşıyız! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet