Skip Navigation Links

Alıcı Ailesine Kızılay Yardım Eli Uzandı...

Hatay’da eşini kaybettikten sonra 2 engelli çocuğuyla, yıkılmaya yüz tutmuş evde yaşam mücadelesi veren

Alıcı Ailesine Kızılay Yardım Eli Uzandı...

Gündem   A+a-

 
Hatay'da eşini kaybettikten sonra 2 engelli çocuğuyla, yıkılmaya yüz tutmuş evde yaşam mücadelesi veren Fatma Alıcı ile ailesine Türk Kızılay'ı İskenderun Şubesi yardım eli uzattı.

Antakya ilçesi Ovakent Mahallesi'nde yaşayan Fatma Alıcı (48), çocukları gelişim engelli 20 yaşındaki Yusuf Çetin ve hiperaktivite bozukluğu bulunan Çile Alıcı (14), bakımsızlıktan çürümeye başlayan evlerinde elektrikli bir sobayla ısınmaya çalışıyor. İki engelli çocuğunu pazarlarda cıncık, boncuk gibi şeyler satarak geçimini sağlamaya çalışan Fatma Alıcı, zaman zaman zabıtaların bir türlü kendini rahat bırakmadığı için de hayatının daha da zorlaşmasından dert yanıyor.  
 
Fatma Alıcı ile ailesinin yoklukla mücadele haykırışını basından öğrenen Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, gönüllü ekibini bu ailenin durumunu yerinde görmek için seferber ettiklerini söyledi.
 
Kızılay Şube Başkanı Günay, olayın hem dramatik, hem de sosyal boyutu bulunduğunu belirterek “Ekibimiz evi ve aileyi yerinde gördü, durum ve ihtiyaç tespiti yaptılar. Kuru gıda yardımı götürdüler. Ailenin durumuyla ilgili yapılacak çalışmayı raporlayacaklar. İhtiyaçlarının giderilmesi için çalışacağız” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet