Skip Navigation Links

Çekmece’ye Nefes Aldıracak Proje Tam Gaz

HATSU),Çekmece Mahallesi'nde bir problemi daha çözüme kavuşturmak için hayata geçirdiği projenin devam ettiğini duyurdu.

Çekmece’ye Nefes Aldıracak Proje Tam Gaz

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), yeni yapılan yerleşim alanlarında yaşam sürdürecek vatandaşların sorunsuz bir şekilde altyapı hizmeti alması için özverili bir şekilde çalışmaların devam ettiğini duyurdu.
 
Her geçen gün yerleşim alanlarının çoğalması üzerine titiz bir şekilde altyapı bağlantılarının yapıldığını bildiren Genel Müdürlük, yapılan yeni kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarında tıkanma ve taşmaların oluşmaması ön görülerek projeler hazırlandığını açıkladı.
 
Hatay’ın her bir noktasında ekipler tarafından eşit bir şekilde hizmet atağının sürdürüldüğünü aktaran İdare, İskenderun ilçesi Çay Mahallesi’nde yapılan yeni yapıların altyapı bağlantılarının yapıldığını ve 150’lik borularla 12 metre kanalizasyon hattının döşendiğini belirtti.
 
Altyapının bağlantıları ve yeni hat döşeme çalışmalarının yanı sıra mevcut hatlarda temizlik çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan HATSU, vidanjör ve kombi araçlarıyla tıkanan bölgelerde temizlik yapılarak kötü kokuların engellendiğini bildirdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet