Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’nin Başarılı Sporcuları Bir Araya Geldi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli,

İSTE’nin Başarılı Sporcuları Bir Araya Geldi

Gündem   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli,Üniversite bünyesinde sportif faaliyetlere katılan öğrencilerle bir araya geldi.
 
2016 yılındaTürkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Üniversitelerarası 2. Lig Grup Müsabakalarında üçüncülük başarısını elde eden İSTE Erkek Futbol Takımı, Üniversitelerarası 2.Lig Grup Müsabakalarında ikinci olarak 1. Lige yükselen İSTE Erkek Basketbol Takımıile İSTE Erkek Voleybol Takımı, ayrıca Karışık Dövüş Sporları alanında Türkiyebirincisi olan Hatice Şimşek ileKick Box &MuayThai ve Taekvando dallarında Türkiye ikincisi olan Suphi Can Yıldız ile bir araya gelen İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli; öğrencileri sportif faaliyetlere katılımlarından veelde ettikleri başarılarından dolayı tebrik etti.
 
 
 
İmkânlar ölçüsünde sportif faaliyetlere her zaman destek vereceklerini ifade edenProf. Dr. Türkay Dereli, derslerinin yanı sıra sportif faaliyetlerde bulunan, azmeden ve azmini başarıyla taçlandıran öğrencilerle sohbet ederek,başarılarının artarak devam etmesini diledi.Öğrencilerin, “biraraya gelmişken maç yapalım” teklifini de değerlendiren İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, öğrencilerle birlikte basketbol ve futbol oynadı.
 
 
Takım sporlarında oldukça iyi bir sene geçirdiklerini belirten İSTE Beden Eğitimi Bölümü Başkanı Öğretim Görevlisi Sıtkı Kahvecioğlu; bireysel sporlarda da İSTE öğrencilerinden Hatice Şimşek’in MMA (Karışık Dövüş Sporları), Suphi Can Yıldız’ın ise Kick Box- MuayThai ve Taekvando dallarında İSTE’yi ve ülkemizi dünya şampiyonasında temsil etmeye hak kazandığını belirtti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar