Skip Navigation Links

'Yatırımcıya her türlü desteği veriyorum'

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin hem umut verdi hem de sitemli konuştu:

Kültür Sanat   A+a-

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin hem umut verdi hem de sitemli konuştu:
“Yatırımcıya her türlü desteği veriyorum”
Her geçen yıl biraz daha büyüyen Dörtyol, sanayi yatırımlarıyla adından söz ettirmeğe devam ediyor.


Dev sanayi yatırımlarının yükseldiği Dörtyol’un Belediye Başkanı Fadıl Keskin, işsizliğin sonlandırılması, istihdam yaratılması adına yatırımcılarının önündeki bürokratik engellerin yasalar çerçevesinde kaldırılmasına öncülük ettiklerini söyledi.
Yatırımcının Dörtyol’a gelmesiyle işsizliğin azalacağını belirten Fadıl Keskin, Dörtyol’da ekonomik büyümenin yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimin kendiliğinden gerçekleşeceğine dikkat çekti.
Belediye Başkanı Fadıl Keskin’in yatırımcıdan beklentisi ise; ilçe halkının istihdam edilmesi ve yatırımın adının “Dörtyol” olarak tescillenmesi.
Haklı taleplerini yatırımcıya ilettiğini belirten Fadıl Keskin, “Yatırımcıdan çok bir şey istemiyorum. Bürokratik engelleri yasalar çerçevesinde kaldırırken, ufak tefek kusurları görmezden gelirken, ilçemin insanının istihdam edilmesini ve de yatırımın Dörtyol’a mal edilmesini istiyorum. Sanayi yatırımı Dörtyol’da olurken, şirketlerin yönetim merkezinin İskenderun’da olması bana göre doğru değil. Her yatırımcı ofisini aynı zamanda Dörtyol’da açmalıdır ve alış verişlerini Dörtyol esnafından yapmalıdır.
Yoksa yatırım Dörtyol’da ama esnafıma ve insanıma bir faydası yoksa yatırımın Dörtyol’da olmasının da anlamı olmaz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet