Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'da Galatasaray Fırtınası Esti!

U-17 Bayanlar 1. Lig müsabakaları İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı yüzme havuzunda gerçekleştiriliyor.

İskenderun'da Galatasaray Fırtınası Esti!Web
TV

Spor   A+a-

Türkiye Su Topu Federasyonun, 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan U-17 Bayanlar 1. Lig müsabakaları İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı yüzme havuzunda gerçekleştiriliyor.  Türkiye genelinde 8 takımın katıldığı müsabakalarda Hatay'ı İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü temsil ediyor. İskenderun'un ilk maçı Galatasaray Bayan Su takımı ile oldu.  Ligin güçlü takımı Galatasaray maçı 11-3 gibi bir farkla kazandı. 
 
İskenderun'a ilk defa büyük bir takımın gelmesi taraftarları da heyecanlandırdı.  Bu ligin güçlü takımlarından olan Galatasaray Bayanlar Su Topu Takımı'nın İskenderun'la oynadığı maçta taraftarlardan da  yoğun ilgi vardı.  
 
Taraftarlarında yoğun ilgi gösterdiği maçta Ultra İskenderun Körfez'in Aslanları taraftar grubu da tezahüratlarıyla  maça renk kattı. 
İskenderunlu u spor severler ve İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü taraftarları da takımlarını yalnız bırakmayarak maç sonuna kadar takımlarına desteklerini sürdürdüler. 
 
İskenderun Gençlik Hizmetleri, HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel  İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu'da maçı Galatasaray  Teknik sorumlusu Ebru Durmuş Kınay  ile birlikte takip etti.  
 
Maça hızlı ve kontrollü  başlayan ve ilk dakikalarda üstünlüğünü hissettiren İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü ilk golü atan takım olsa da güçlü rakibi Galatasaray'a üstünlüğünü koruyamadı. İlk dakikalarda tutuk oynayan Galatasaray takımı oyunun üstünlüğünü eline geçirdi. Maçı da 11-3 gibi farklı bir skorla kazanmayı bildi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun'da Galatasaray Fırtınası Esti! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş