Skip Navigation Links

Lütfü Savaş’tan Okullarda Atatürk Kitabı Jesti

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde eğitim öğretim gören öğrencilere sürpriz yaparak

Lütfü Savaş’tan Okullarda Atatürk Kitabı Jesti

Gündem   A+a-


Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde eğitim öğretim gören öğrencilere sürpriz yaparak gazeteci-yazar Nevzat Kurt’un hazırladığı ‘Benim Atatürk’üm’ adlı kitabı karne hediyesi olarak dağıttı.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eğitim ve öğretime verdiği önemin bir göstergesi olarak 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk karnesini alan ve sömestr tatiline giren minik öğrencilere Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarla ilgili az bilinen fotoğraflarından ve çocuklarla ilgili az bilinen anılarından oluşan muhteşem bir kitapla buluşturdu.
 
Göreve geldiği günden beri Hatay için oldukça önemli etkinliklere imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Gökhan Yıldırım’ın Atatürk ile ilgili bu hizmeti gerek aileler, gerekse öğrenciler tarafından oldukça takdir topladı.
 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı bu hizmet için gazetemizi arayan birçok vatandaş, bu kitabın her evde olması gerektiğini belirterek, belgesel niteliğinde olan bu kitabın kendilerine ulaştırılmasını sağlayan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Kültür ve Sosyal İşler Başkanı ve personeline teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
 
HBB’nin il genelinde kurduğu stantlar vesilesiyle kitaplarla buluşan minikler, hem karne almanın, hem de hediyenin mutluluğunu doya sıya yaşadı. Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler memnuniyetle karşıladıkları uygulama için HBB ekipleri aracılığıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet